VolKoren.tv brengt de koorwereld in beeld!

Bij VolKoren.tv kunt u terecht voor de allerbeste video’s, rechtstreeks uit de Nederlandse en Vlaamse koorwereld. Zo kunt u op VolKoren.tv genieten van onder meer:
– Concertregistraties van zowel professionele als amateurkoren;
– Portretten van verschillende koren in alle genres;
– Interviews met interessante gasten uit de koorwereld;
– Masterclasses en hoorcolleges over fascinerende onderwerpen;
– Reportages van events en festivals.
Onbeperkt en waar u maar wilt!
Iedere week worden er nieuwe video’s geüpload, rechtstreeks uit onze eigen koorwereld!

Wilt u met uw koor op VolKoren.tv?

Nieuwe Concertregistraties :
Wilt u een nieuwe opname laten maken? Dan komt VolKoren.tv naar uw concert toe voor een speciale concertregistratie. U ontvangt meer informatie over de verschillende gradaties van de productie en de bijbehorende kosten. Het concert wordt vervolgens gedetailleerd met u doorgesproken om zo samen tot de perfecte opname te komen. De video blijft eigendom van het koor, maar u verleent VolKoren.tv de onbeperkte uitzendrechten.

Bestaande Concertregistraties :
Heeft u al een opname liggen? Dan stuurt u uw video op naar VolKoren.tv. Deze wordt door de redactie getaxeerd op opnamekwaliteit en, in het geval van een concertregistratie, muzikale hoogwaardigheid. U verleent VolKoren.tv de onbeperkte uitzendrechten.

Koorportret :
VolKoren.tv komt naar u toe, bijvoorbeeld bij een repetitie, voor een bijzondere reportage. In interviews met uw koorleden, bestuursleden, en/of dirigent en door middel van live uitgevoerde zang wordt het verhaal van uw koor verteld. Het resultaat is een koorportret van 5 tot 10 minuten; een ideaal videoproduct waarmee u goed voor de dag komt op VolKoren.tv en wat u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor uw ledenwerving en concertpromotie!
Neem contact op middels de contactpagina

Steun ons!

VolKoren.tv heeft als doelstelling: een podium bieden aan goede koormuziek en het in beeld brengen van de koorwereld als geheel. Dit doen wij onder meer door zelf naar buiten te gaan, mooie concertregistraties te maken en interessante interviews af te nemen. Draag jij koormuziek een warm hart toe, en zou je meer willen bijdragen aan het videonetwerk VolKoren.tv? Dat kan! Door middel van een donatie kun je direct bijdragen aan het platform, waardoor VolKoren.tv méér in beeld kan brengen. En daar kun jij, en met jou nog vele anderen, dan weer 24 uur per dag en waar je dan ook wilt van genieten! VolKoren.tv garandeert integriteit in de besteding van jouw donatie.
doneren