[siteorigin_widget class="WP_Widget_Custom_HTML"][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class="WP_Widget_Custom_HTML"][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class="WP_Widget_Custom_HTML"][/siteorigin_widget]
" /> VolKoren.tv

Technische ondersteuning


Heb je technische vragen over VolKoren.tv. Dan kun je hier terecht voor ondersteuning.


Om veiligheidsredenen en het verspreiden van betaalde accounts tegen te gaan kan je op dit moment op een apparaat tegelijk ingelogd zijn.Ons team zet zich altijd in om de beste kijkervaring te bieden aan onze klanten. Maar heel soms gaat er wel eens iets fout. Mocht u problemen ondervinden met het bekijken van onze content dan adviseren wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice via het contactformulier (te vinden door te klikken op meer vragen hieronder).Controleer goed of u uw wachtwoord of gebruikersnaam hebt ingevoerd. Mocht u uw wachtwoord zijn vergeten kunt u naar (https://volkoren.tv/login) gaan en klikken op wachtwoord vergeten. Weet u uw gebruikersnaam niet meer of het corresponderende e-mailadres neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier (te vinden door te klikken op meer vragen hieronder).


Ondersteuning Abonnement


Heb je vragen of ondersteuning nodig voor abonnement. Dan kun je hier terecht.


Van uw abonneegeld wordt zoveel mogelijk terug geïnvesteerd in het videoaanbod van VolKoren.tv. Dat wil zeggen dat van het abonneegeld niet alleen de kosten voor het onderhoud en de ontwikkeling van de website worden betaald, maar dat VolKoren.tv ook probeert om een ‘potje’ te reserveren zodat we de productiekosten voor nieuwe opnames voor het koor zo laag mogelijk kunnen houden! De bijdrage die u betaalt om te kunnen genieten van de video’s in onze catalogus leidt dus ook tot weer nieuwe opnames! En daar kunt u thuis van weer van genieten.Ja dat kan. Uiteraard vinden we het jammer dat u het lidmaatschap wilt opzeggen. Als u bovenaan de pagina op “mijn account” klikt, ziet u in het zijmenu “mijn abonnementen” staan. Klik hierop. Hier kunt u de “abonnement opzeggen” knop vinden.Wil je met het hele koor video kunnen kijken van VolKoren.tv? Neem dan gezamenlijk een koorabonnement. Je kunt dan met het hele koor extra voordelig kijken. Alle informatie staat op de abonnementskeuze pagina: https://volkoren.tv/word-abonnee/


Jouw video op VolKoren.tv


Heb je een goed programma idee of wil je je koor aanmelden voor een registratie.


We zijn heel benieuwd naar uw ideeën! Neem contact op met info@volkoren.tv.Een opname bestaat uit verschillende aspecten, denk aan de grote van de opnamen (met hoeveel camera's moet het gefilmd worden), locatie, audio, belichting, etc. Wilt u een opname laten maken, neemt u dan contact op met: info@volkoren.tv. Samen bespreken we de opdracht en maken dan een vrijblijvend videoplan met duidelijk en overzichtelijk de kosten.De video moet een minimale resolutie hebben van 1280x720. Bij VolKoren.tv wordt uw ingezonden productie beoordeeld op diverse punten, zoals: Beeldregie en montage, aantal camera's, belichting, beeldkwaliteit, audiokwaliteit en balans.